SF er Randers’ velfærdsparti

Velfærdsdebatten har raset i den seneste tid, og vi har ofte hørt spørgsmålet: Har vi råd til at bruge penge på velfærd? I SF spørger vi: Har vi råd til at lade være?

I SF vil vi have en højere normering i vores daginstitutioner. Børn er ikke andenrangsmennesker, og daginstitutionerne er ikke bare steder, hvor man opbevarer børn, mens forældrene er på arbejde. Der skal være tid til pædagogisk udviklings-arbejde, og rum til, at børnene kan få en indholdsrig hverdag.

I SF vil vi have mere kvalitet i folkeskolen. Der skal være struktur, mere uddannelse af lærerne og ressourceteams på skolerne, der kan støtte lærerne og klæde dem på til at håndtere de vanskelige udfordringer, der kan være i dagligdagen.

Hvis vi slækker på velfærden nu, skubber vi problemerne foran os, og så bliver det endnu dyrere i sidste ende.

Derfor vil vi i SF investere i den velfærd, der sikrer gode daginstitutioner og folkeskoler, og som kan sætte Randers på Danmarkskortet som en by, hvor børnefamilier uden bekymring kan slå sig ned.

Som Danmarks sjette største by skal Randers gå i front når det gælder velfærd. Det betaler sig, både økonomisk og menneskeligt.

Charlotte Broman Mølbæk, byrådskandidat og formand for SF i Randers