SF i Randers

Politik

Et værdigt liv til alle

SF i Randers vil vi sikre Sundhed for alle. Vi skal sørge for kvalitet og værdighed for vores ældre, i form af god mad og tidssvarende boliger. Velfærdsteknologi giver nye muligheder, men den menneskelige kontakt skal prioriteres højest.

Læs mere om vores social-, psykiatri- og ældrepolitik

Offentlige investeringer skaber jobs

Ved hjælp af jobrotation og sociale klausuler vil SF i Randers være med til at skabe jobs og uddannelse til unge og ufaglærte. Vi vil bekæmpe social dumping og fastholde arbejdspladser i det offentlige med velkvalificerede medarbejdere.

Læs mere om vores arbejdsmarkedspolitik

Glade børn og engagerede unge

I SF i Randers vil vi investere i vores børn. De er fremtidens borgere, og hvis vi sparer på deres velfærd, bliver regningen endnu større senere. Vi vil samarbejde med forældre, institutioner og skoler for at skabe en helhed i dagligdagen for alle børn og unge.

Læs mere om vores børn- og unge-politik

Randers – En grøn kommune i udvikling

En velfungerende kollektiv trafik er en forudsætning for, at landsbyernes lokalmiljø udvikles. SF i Randers vil have en grøn kommune med ren luft og begrænset trafik. Vi foreslår en 8-tals-løsning med minibusser, der sikrer fremtidens grønne trafik.

Læs mere om vores miljø- og trafikpolitik

En imødekommende kommune

Alle skal have lige muligheder for at skabe sig et godt liv. I SF i Randers vil vi skabe en helhedsorienteret sagsbehandling, hvor ung som gammel mødes med anerkendelse og respekt. Borgerne skal opleve åbenhed, når de er i kontakt med kommunen.

Læs mere om vores socialpolitik

Kultur og fritid for alle

Randers skal være kendt for et levende og eksperimenterende kulturliv, og der skal være stor alsidighed inden for teater, musik og kunst. Der skal være mangfoldighed og bredde i kultur, fritidstilbud og idræt for børn, unge og voksne.

Læs mere om vores kultur- og fritidspolitik

Vi har råd til velfærd

I SF Randers er vi bevidste om, at kvalitet og udvikling i kommunen koster. Det handler om, hvordan vi bruger borgernes penge i kommunen, og om at vi må prioritere. Men vi er også overbeviste om, at de penge vi investerer i velfærd og forebyggelse, sparer vi på lang sigt. En investering i velfærd er også en investering i mennesker.

Læs mere om hvor pengene skal komme fra